Bedrijven

Versterk uw veiligheids- en preventiebeleid inzake alcohol op een proactieve manier. Breng een leuke, verantwoorde en effectieve oplossing binnen uw bedrijf.

FlineBox® om uw werknemers bewust te maken van de gevolgen van alcoholgebruik in uw bedrijf en de risico’s te beperken.

Een veiligheids- en preventiebeleid met betrekking tot alcohol is van cruciaal belang om de risico’s van uw activiteiten te beperken. Onze interactieve blaastest terminal zal uw partner zijn in het hart van uw bedrijf om uw bewustzijns- en preventieboodschap te verspreiden.

Uw preventie- en veiligheidspartner
Ons instrument zal uw partner zijn bij het verspreiden van uw veiligheids- en preventieboodschappen

Responsabiliseren van iedereen
Geef uw personeel een instrument om zichzelf te testen

Uw imago en reputatie versterken
Bij uw medewerkers, uw klanten en uw partners.

Gegevens verzamelen om de veiligheid en de preventie te verbeteren
Nuttige informatie om het effect en de relevantie van uw berichten voor uw werknemers te meten

Consolideer uw preventie- en veiligheidsbeleid

Word een dynamische speler van preventie en veiligheid in verband met het probleem van alcohol op het werk. Dit houdt in dat een beleid wordt gevoerd ter preventie van alcohol gerelateerde beroepsrisico’s, waarbij de individuele vrijheden, het medisch geheim en de vertrouwelijkheid van persoonsgegevens worden gerespecteerd. De FlineBox is een interactieve tool gekoppeld aan een groot digitaal scherm, waarmee u interactief alle belangrijke boodschappen aan uw medewerkers kunt doorgeven.

Bied uw medewerkers de mogelijkheid om hun bloedalcoholgehalte te testen

Wilt u uw werknemers de mogelijkheid om zichzelf te kunnen testen?  Niets is eenvoudiger.  Uw medewerkers kunnen op vertrouwelijke wijze hun alcoholpromillage meten.  Een voorzichtige aanpak voordat ze bijvoorbeeld gevaarlijke voertuigen of machines gebruiken.  Maar ook na een bedrijfsborrel vinden werknemers bijvoorbeeld de nodige wachttijd om weer onder de wettelijke limiet te komen, de gewaagde boete maar ook en vooral alternatieve oplossingen voor het rijden met informatie over taxi’s in de regio.Geef uw werknemers de kans om de juiste beslissing te nemen voordat ze de weg opgaan. Indien het voor u belangrijk is om bepaalde blaastests te gebruiken, voldoet onze terminal aan de Europese normen. Bepaalde testvoorwaarden zijnwettelijk vastgelegd en het is belangrijk dat u daarmee rekening houdt.

Récoltez les données pour améliorer la sécurité et prévention

Word een dynamische speler bij de promotie van een veiligheids- en preventiebeleid ten aanzien van alcoholgebruik op de werkplek. Door FlineBoxen te installeren, versterkt u ook uw imago bij al uw medewerkers, klanten en partners. Word een acteur van positieve verandering. U draagt ook actief bij tot het veiliger maken van onze wegen.

Verzamel gegevens om de veiligheid en de preventie te verbeteren

Start een vertrouwelijke dialoog over uw veiligheids- en preventiebeleid via onze terminals. De FlineBox® is een eenvoudig en praktisch instrument om deze feedback te ontvangen. Verzamel feedback van uw personeel, en u kunt dingen verbeteren en hen een nog beter op hun behoeften afgestemde aanpak bieden. Dit zal ook nuttige informatie zijn om het effect en de relevantie van uw boodschappen voor hen te meten.

Ik ben geïnteresseerd

Of het nu gaat om kopen, huren of samenwerken, wij komen bij u terug met de oplossing die het best bij u past.

Vind al ons nieuws in verband met uw sector.

Artikelen geschreven door ons team, om u te informeren over de onderwerpen die u interesseren.
Wilt u dit nieuws als eerste ontvangen? Aarzel dan niet om u in te schrijven op onze nieuwsbrief..