Evenementen

Bied de ultieme evenement ervaring. Bied uw klanten oplossingen om hun publiek op een verantwoorde manier te ontvangen.

FlineBox® om uw klanten bewust te maken van verantwoord alcoholgebruik en de mogelijkheid te bieden weer veilig de weg op te gaan.

Het bieden van positieve ervaringen bij het organiseren van evenementen is van cruciaal belang. Het publiek op verantwoorde manier verwelkomen is een belangrijk punt.
Bied uw klanten de mogelijkheid om van uw ontvangstruimtes te genieten en op een vriendelijke en verantwoorde manier te consumeren.

Responsabiliseren van iedereen
Bied een tool aan waarmee uw klanten een oplossing kunnen aanbieden om zichzelf te testen op een evenement

Een nieuwe inkomstenbron
Bied een leuk, verantwoord instrument aan dat voldoet aan een grote vraag van het grote publiek.

Een rendement op investering/Een return on investment
De aankoop van de terminal is snel rendabel na een paar verhuringen

Bouw loyaliteit op en breid uw klantenkring uit
Zorg voor trouwe klanten, versterk uw reputatie en trek nieuwe klanten aan.

Bied aan uw klanten het bloedalcoholgehalte te kunnen testen tijdens hun evenementen

Of het nu gaat om een privé-evenement (huwelijk, verjaardag, doop,.) of een professioneel evenement (bedrijfsborrel, presentatie, eindejaarsmaaltijd,.), het staat vast dat overmatig alcoholconsumptie een probleem kan worden voor uw klanten. Onze FlineBox® -oplossing maakt het mogelijk het bloedalcoholgehalte te populariseren via verschillende tips en diensten volgens de toestand van de gebruiker. U vindt er bijvoorbeeld de wachttijd om weer onder de wettelijke limiet te komen, de gewaagde boete, maar ook en vooral alternatieve oplossingen voor het rijden aan de hand van informatie over de taxi’s in de regio.
Een nuttig instrument om het alcoholconsumptie tijdens deze evenementen verantwoordelijker te maken.

De FlineBox®: een nieuwe bron van inkomsten voor uw bedrijf

Dit is een kans om uw omzet te verhogen door uw klanten een leuk en verantwoord hulpmiddel te bieden. Verras hen met een FlineBox® om de veiligheid van hun evenementen te garanderen. Een oplossing aanbieden die vooral beantwoordt aan een sterke vraag van het grote publiek. Dankzij zijn grote digitale en interactieve scherm kunt u uw klanten ook de mogelijkheid bieden specifieke boodschappen uit te zenden en zelfs de meningen van de deelnemers aan hun evenementen te verzamelen. En waarom niet, het plaatsen van een van je eigen mededelingen ?

Een snel rendement op de investering/ Een snelle return on investment

Als u uw klanten een leuke en verantwoorde ervaring biedt, betekent dat extra inkomsten voor u. Ons doel is om uw investering zo snel mogelijk rendabel te maken. In slechts 15 tot 20 verhuringen zal de FlineBox® terugbetaald zijn en u helpen winst te genereren.

Bouw publieksloyaliteit op en breid uw klantenbestand uit

Steeds meer mensen zich bewust worden van de verantwoordingsplicht op evenementen. Door de veiligheid van de evenementen van uw klanten te garanderen en zorgen over problematisch gedrag na overmatig gebruik te vermijden, toont u uw welwillendheid en verbetert u uw reputatie bij uw huidige klanten maar ook bij prospects. FlineBox® terminals ter beschikking stellen van deelnemers aan evenementen zorgt voor interessante beïnvloeders die positieve “mond-tot-mondreclame” activeren.

Ik ben geïnteresseerd

Of het nu gaat om kopen, huren of samenwerken, wij komen bij u terug met de oplossing die het best bij u past.

Vind al ons nieuws in verband met uw sector.

Artikelen geschreven door ons team, om u te informeren over de onderwerpen die u interesseren.
Wilt u dit nieuws als eerste ontvangen? Aarzel dan niet om u in te schrijven op onze nieuwsbrief..