Horeca

Bied uw klanten verantwoorde oplossingen en verbeter hun beleving in uw horecazaak.

FlineBox® om uw klanten bewust te maken van een verantwoord alcoholgebruik en hen de mogelijkheid te bieden weer veilig de weg op te gaan.

De horeca wereld is een ideale plaats voor sociale uitwisseling, waar iedereen zijn plaats vindt en waar jongeren, gezinnen en vriendengroepen samenkomen in een gezellige sfeer. Bied iedereen, zonder uitsluiting, de mogelijkheid om van uw horecazaak te genieten en op een vriendelijke en verantwoorde manier te consumeren.

Responsabilisering van iedereen
Bied uw klanten een tool om zichzelf te kunnen testen

Bouw loyaliteit op en breid uw klantenkring uit.
Maak uw klanten loyaal en trek nieuwe klanten aan die uw inzet waarderen

Versterk uw imago en reputatie
Bij uw klanten, werknemers, partners en buren

Communiceer en verbeter de klantervaring
Communiceer op een impactvolle manier en verzamel gegevens om de ervaring binnen uw horecazaak te verbeteren

Bied uw klanten de mogelijkheid om hun bloedalcoholgehalte te testen

Onze FlineBox ®-oplossing maakt het mogelijk om het bloedalcoholgehalte te populariseren via verschillende tips en diensten die afhankelijk zijn van de toestand van de gebruiker. U zult er bijvoorbeeld vinden: de nodige wachttijd om weer onder de wettelijkelimiet te komen, de gewaagde boete, maar ook alternatieve oplossingen voor het rijden met contactgegevens van taxi’s in de regio. Om mogelijke wedstrijden te vermijden, beperken wij ook de weergegeven bloedalcoholgehalte tot de wettelijke limiet. Dooronze aanpak bieden wij uw publiek een tool die zowel leuk als ludiek is. De FlineBox is de perfecte oplossing om uw klanten die alcohol drinken op een duurzame manier te sensibiliseren.

Bouw klantentrouw op en trek nieuwe klanten aan:

Uw zaak aantrekkelijker maken voor uw huidige en toekomstige klanten is wat wij bieden. Onze FlineBox® is interessant voor alle doelgroepen, maar vooral voor de jongsten (16 – 34 jaar), die bijzonder enthousiast zijn over onze aanpak.
Via hen bereikt u ook hun ouders en familieleden, die zeer gevoelig zijn voor het feit dat u hulpmiddelen ter beschikking stelt om de mensen in hun omgeving beter te beschermen. Interessante voorschrijvers die de “mond-tot-mondreclame” op een positieve manier voor uw instelling activeren.

Uw imago versterken: dynamische actoren worden in de promotie van verantwoorde alcoholconsumptie:

Door FlineBoxen te installeren geeft u aan uw medewerkers de middelen om preventie te bevorderen, verbetert u uw imago bij uw publiek, de jongsten en hun entourage, en bevordert u een betere integratie in de buurt of bij de politie door de zorgen te vermijden die gepaard gaan met problematisch gedrag na overmatig gebruik. U versterkt ook uw imago bij al uw partners. Word een agent van verandering door actief bij te dragen aan het veiliger maken van onze wegen.

Communiceer en interageer met je publiek:

Uw klanten zijn bijzonder ontvankelijk voor de boodschappen die u overbrengt. Moderniseer en stimuleer uw communicatieaanpak in uw vestiging:
=> Informeer uw klanten over de agenda van uw activiteiten: eenmalige of seizoensgebonden evenementen,.
=> Toon relevante informatie zoals uw tarieven, uw schema’s, uw « veiligheids» -informatie, enz.
=> Impulsverkoop genereren, nieuwe producten introduceren, promotieaanbiedingen doen, enz.

Verbeter uw klantervaring en bevorder de dialoog door relevante gegevens te verzamelen:

Het is niet altijd gemakkelijk om te weten wat uw klanten denken van uw aanbod. De FlineBox® is een eenvoudig en praktisch hulpmiddel om deze feedback in real time te ontvangen. Verzamel feedback van uw klanten en u kunt ervoor zorgen dat dingen worden verbeterd en een nog meer positieve ervaring bieden.
Maar dat is niet alles, met de FlineBox® kunt u indien gewenst ook kleine wedstrijden organiseren, e-mailadressen verzamelen, verbinding maken met de sociale netwerken van uw publiek, enz.

Ik ben geïnteresseerd

Of het nu gaat om kopen, huren of samenwerken, wij komen bij u terug met de oplossing die het best bij u past.

Vind al ons nieuws in verband met uw sector.

Artikelen geschreven door ons team, om u te informeren over de onderwerpen die u interesseren.
Wilt u dit nieuws als eerste ontvangen? Aarzel dan niet om u in te schrijven op onze nieuwsbrief..