Muziek en cultuur

Bied ultieme ervaringen in de muziek- en culturele sector. Verwelkom je publiek op een verantwoorde manier.

FlineBox® om mensen bewust te maken van verantwoord consumeren en de mogelijkheid te bieden weer veilig de weg op te gaan.

De muzikale en culturele wereld zijn ideale plaatsen voor uitwisselingen tussen amateurs en/of liefhebbers, waar iedereen zijn plaats vindt en waar jongeren, gezinnen en vriendengroepen in een gemoedelijke sfeer samenkomen. Bied iedereen, zonder uitsluiting, de mogelijkheid om op een vriendelijke en verantwoorde manier van uw ruimtes te genieten en te consumeren.

Responsabilisering van iedereen
Bied uw publiek een tool om zichzelf te kunnen testen

Versterk uw imago en waarden
Bij uw publiek, uw werknemers en uw partners.

Bouw loyaliteit op en breid uw klantenkring uit
Maak uw publiek loyaal en trek nieuwe klanten, toeschouwers of festivalgangers aan

Communiceren en de beleving van het publiek verbeteren
Communiceer op een impactvolle manier en verzamel gegevens om de ervaring in uw ruimte te verbeteren

Bied je publiek de mogelijkheid om hun bloedalcoholgehalte te testen

Onze FlineBox® -oplossing maakt het mogelijk het bloedalcoholgehalte te populariseren via verschillende tips en diensten in de toestand van de gebruiker. U vindt er bijvoorbeeld de wachttijd om weer onder de wettelijke limiet te komen, de risicovolle boete, maar ook alternatieve oplossingen voor het rijden met contactgegevens van taxi’s in de regio.Om mogelijke wedstrijden te vermijden, beperken we ook het weergegeven bloedalcoholgehalte tot de wettelijke limiet. Door onze aanpak bieden wij uw publiek een middel dat zowel leuk als ludiek is. De FlineBox is de perfecte tool om muziek-, dance- en cultuurliefhebbers die alcohol consumeren op een duurzame manier te sensibiliseren. Zo wordt u voor uw festivals een dynamische speler in de promotie van verantwoord drinken.

Uw imago versterken: word een dynamische speler in de promotie van verantwoorde alcoholconsumptie.

Door FlineBoxen te installeren geeft u uw medewerkers de middelen om preventie te bevorderen, verbetert u uw imago bij uw publiek, de jongsten en hun omgeving (ouders, familieleden, enz.) en bevordert u een betere integratie in de buurt of bij de politie door problemen in verband met problematisch gedrag na overmatig gebruik te voorkomen.
U versterkt ook uw imago bij al uw partners. Word een agent van verandering door actief bij te dragen aan het veiliger maken van onze wegen.

Behoud uw publiek en trek nieuwe bezoekers aan

RUw muzikale en culturele evenementen aantrekkelijker maken voor uw huidige publiek maar ook voor uw toekomstige toeschouwers, dat is wat wij u bieden. Onze FlineBox® tool is interessant voor elk publiek, maar vooral voor jongeren (16 – 34 jaar), die bijzonder enthousiast zijn over onze aanpak.Via hen bereikt u ook hun ouders en familieleden, die zeer gevoelig zijn voor het feit dat u hun hulpmiddelen ter beschikking stelt om hen bewust te maken en hun naasten te beschermen. Interessante voorschrijvers die de «mond-tot-mondreclame » op een positieve manier activeren.

Communiceer en interageer met uw publiek

Het publiek komt naar uw zaal om zich te amuseren en is bijzonder ontvankelijk voor de boodschappen die u als belangrijke speler in de muziek en/of cultuur overbrengt. Moderniseer en versterk uw communicatieaanpak in uw zaal::
=> Informeer uw klanten over de agenda van uw activiteiten: uw programma, eenmalige of seizoensgebonden evenementen, enz.
=> Toon relevante informatie zoals uw tarieven, uw schema’s, uw « veiligheids» -informatie, enz.
=> Impulsverkoop genereren, nieuwe producten introduceren, promotieaanbiedingen doen, enz.

Verbeter uw klantervaring en bevorder de dialoog door relevante gegevens te verzamelen:

Het is niet altijd gemakkelijk om te weten wat uw klanten denken van uw aanbod. De FlineBox® is een eenvoudig en praktisch hulpmiddel om deze feedback in real time te ontvangen. Verzamel feedback van uw klanten en u kunt ervoor zorgen dat dingen worden verbeterd en een nog positievere ervaring bieden.
Maar dat is niet alles, met de FlineBox® kunt u indien gewenst ook kleine wedstrijden organiseren, e-mailadressen verzamelen, verbinding maken met de sociale netwerken van uw publiek, enz.

Ontdek ons compleet pakket voor uw festival

Een festival is een bijzonder evenement met zijn eigen bijzonderheden. Wij hebben een voorstel uitgewerkt dat volledig is aangepast aan uw beperkingen en bijzonderheden. Ons aanbod omvat een complete oplossing met één of meer stands op uw festival, waar uw festivalgangers hun bloedalcoholgehalte kunnen testen. Ons aanbod omvat een complete oplossing met één of meer centra op uw festival, waar uw festivalgangers hun bloedalcoholgehalte kunnen testen. Wij zorgen voor de infrastructuur, de installatie en de dynamisering van de hubs. Dankzij deze complete oplossing kunt u zich concentreren op uw core business: “Het leveren van de ultieme muziekbeleving aan uw festivalgangers”.

Ik ben geïnteresseerd

Of het nu gaat om kopen, huren of samenwerken, wij komen bij u terug met de oplossing die het best bij u past.

Vind al ons nieuws in verband met uw sector.

Artikelen geschreven door ons team, om u te informeren over de onderwerpen die u interesseren.
Wilt u dit nieuws als eerste ontvangen? Aarzel dan niet om u in te schrijven op onze nieuwsbrief..