Publieke Sector

Uw rol als partner in preventie en bewustmaking versterken. Zorg voor een leuke, verantwoorde en effectieve oplossing.

FlineBox®, om mensen bewust te maken van verantwoord consumeren en de mogelijkheid te bieden weer op weg te gaan door de juiste keuze te maken.

Het voeren van een preventie- en bewustmaking beleid is een dagelijkse uitdaging. Versterk uw inspanningen met onze interactieve blaastest terminal die uw partner zal zijn in uw bewustmakings- en preventiecampagnes.

Responsabiliseren van iedereen
Mensen een instrument bieden om zichzelf te testen

Uw preventie en bewustmaking partner
Ons instrument zal uw partner zijn om uw bewustmakings- en preventiecampagnes te verspreiden.

De uitbreiding van een territoriaal netwerk versterken
De kracht van een permanent preventie- en bewustmakingsnetwerk in het hart van het alcoholconsumptie milieu.

Verzamel gegevens om de veiligheid te verbeteren
Nuttige informatie om het effect en de relevantie van uw acties te meten

Bied mensen de mogelijkheid hun bloedalcoholgehalte te testen

Onze oplossing FlineBox ® maakt het mogelijk om het bloedalcoholgehalte in het bloed te populariseren door middel van verschillende adviezen en diensten volgens de toestand van de gebruiker. U vindt er bijvoorbeeld de wachttijd om weer onder de wettelijke limiet te komen, de gewaagde boete, maar ook en bovenal alternatieve oplossingen voor het rijden met informatie over taxi’s in de regio. Om mogelijke betwistingen te vermijden, beperken wij ook de weergegeven bloedbloedalcoholgehalte tot de wettelijke limiet.

Consolideer uw preventie- en veiligheidsbeleid

Actieve spelers worden in de preventie en veiligheid van problematisch alcoholgebruik. Door onze samenwerking helpt u om alcoholconsumenten verantwoordelijker te maken, zodat iedereen zich beter aan de regels voor verkeersveiligheid kan houden, ongeacht de manier waarop men zich op de openbare weg begeeft. Concreet stelt ons partnerschap u in staat u bewust te maken van verantwoord consumeren en de mogelijkheid te bieden dat u weer veilig kunt rijden. De FlineBox is ook een interactief instrument gekoppeld aan een groot digitaal scherm, waarmee u interactief alle belangrijke boodschappen of campagnes aan de bevolking kunt doorgeven.

De uitbreiding van een territoriaal alcoholtestnetwerk versterken

Bij Fline willen we alcoholtests toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen en de wegen veiliger maken. Als publieke actor of als vzw actief in preventie en sensibilisering kunt u bijdragen tot de uitbreiding van het netwerk van kiosken en een grotere impact hebben op de samenleving.

Gegevens verzamelen om uw bewustmakings- en preventiebeleid te verbeteren

Start een dialoog met de gebruikers over uw bewustmakings- en preventiebeleid met onze blaastest terminals. De FlineBox® is een eenvoudig en praktisch instrument om deze feedback te ontvangen. Door feedback te verzamelen, kunt u uw aanpak van bewustmaking en preventie verbeteren en nog meer op maat maken. Dit zal ook nuttige informatie zijn om het effect en de relevantie van uw communicatie te meten.

Ik ben geïnteresseerd

Of het nu gaat om kopen, huren of samenwerken, wij komen bij u terug met de oplossing die het best bij u past.

Vind al ons nieuws in verband met uw sector.

Artikelen geschreven door ons team, om u te informeren over de onderwerpen die u interesseren.
Wilt u dit nieuws als eerste ontvangen? Aarzel dan niet om u in te schrijven op onze nieuwsbrief..