Sport

Bied ultieme ervaringen in de muziek- en culturele sector. Verwelkom je publiek op een verantwoorde manier.

FlineBox® om mensen bewust te maken van verantwoord consumeren en de mogelijkheid te bieden weer veilig de weg op te gaan.

De sportwereld heeft sterke waarden. Uw omgeving is de ideale plaats voor interactie tussen sportliefhebbers, waar iedereen zijn plaats kan vinden en waar jongeren, gezinnen en vriendengroepen in een gezellige sfeer kunnen samenkomen. Bied iedereen, zonder uitsluiting, de mogelijkheid om op een vriendelijke en verantwoorde manier van uw ruimtes te genieten en te consumeren.

Responsabilisering van iedereen
Bied uw leden en het publiek een instrument aan om zichzelf te testen

Uw imago en reputatie versterken
Bij uw leden, uw publiek, uw werknemers, uw partners en uw buurt

Bouw loyaliteit op en breid uw klantenkring uit
Hou uw leden trouw, trek nieuwe leden aan en blijf een betrokken publiek aantrekken

Communiceer en verbeter de ervaring binnen uw infrastructuur
Communiceer op een impactvolle manier en verzamel gegevens om de positieve ervaring te versterken.

Bied uw leden en het publiek de mogelijkheid om hun bloedalcoholgehalte te testen

Onze FlineBox® -oplossing maakt het bloedalcoholgehalte zichtbaar voor de gebruiker via verschillende tips en diensten. U vindt er bijvoorbeeld de wachttijd om weer onder de wettelijke limiet te komen, de gewaagde boete maar ook en vooral alternatieve oplossingen voor het rijden door taxi’s in de regio voor te stellen. Om mogelijke wedstrijden te vermijden, beperken we ook de weergegeven gehalte tot de wettelijke limiet. Met onze aanpak bieden wij uw sportpubliek een middel dat zowel leuk als vermakelijk is. De FlineBox is de perfecte tool om sportliefhebbers die alcohol gebruiken op een duurzame manier bewust te maken. Door een FlineBox te installeren, helpt u de spelers en het publiek bewuster te maken van hun verantwoordelijkheden, zodat iedereen de fundamentele waarden van de sport zoals fair play, ethiek, respect, solidariteit en tolerantie beter kan naleven. U investeert actief in de verantwoorde beoefening van uw sport, zowel op als buiten het veld.

Uw imago versterken: dynamische actoren worden in de bevordering van verantwoorde alcoholconsumptie.

Door FlineBoxen te installeren geeft u uw medewerkers de middelen om preventie te bevorderen, verbetert u uw imago bij uw publiek, de jongsten en hun omgeving (ouders, familieleden, enz.) en bevordert u een betere integratie in de buurt of bij de politie door problemen in verband met problematisch gedrag na overmatig gebruik te vermijden. U versterkt ook uw imago bij al uw partners. Word een speler van verandering door actief bij te dragen aan het veiliger maken van onze wegen.

Bouw loyaliteit op bij uw sportliefhebbers en trek nieuwe leden aan

Uw sportevenementen aantrekkelijker maken voor uw huidige publiek en meer leden aantrekken is wat wij bieden – Onze FlineBox® tool spreekt alle doelgroepen aan en vooral de jongsten (16 – 34 jaar), die bijzonder enthousiast zijn over onze aanpak. Via hen bereikt u ook hun ouders en familieleden, die zeer gevoelig zijn voor het feit dat wij hun hulpmiddelen ter beschikkingstellen om hen bewust te maken en hun naasten te beschermen. Interessante voorschrijvers die de “mond-tot-mondreclame” op een positieve manier activeren.

Communiceer en interageer met je publiek

Het publiek komt bij u om zich te amuseren en is bijzonder ontvankelijk voor de boodschappen die u als speler in de sportwereld overbrengt. Moderniseer en stimuleer uw communicatieaanpak in uw zaal:
=> Informeer uw klanten over de agenda van uw activiteiten: wedstrijden, wedstrijdagenda’s, andere eenmalige of seizoensgebonden evenementen.
=> Toon relevante informatie zoals uw tarieven, uw schema’s, uw “veiligheids”-informatie, enz.
=> Impulsverkoop genereren, nieuwe producten introduceren, promotieaanbiedingen doen, enz.

Verbeter de ervaring van uw publiek en bevorder de dialoog door relevante gegevens te verzamelen

Het is niet altijd gemakkelijk om te weten wat uw sportpubliek vindt van wat u aanbiedt. De FlineBox® is een eenvoudige en praktische tool om deze feedback in real time te ontvangen. Verzamel feedback van uw bezoekers en u kunt ervoor zorgen dat u dingen verbetert en hen een nog positiever ervaring geeft. Maar dat is niet alles, met de FlineBox® kunt u ook wedstrijden lanceren, e-mailadressen verzamelen, verbinding maken met de sociale netwerken van uw publiek, enz.

Ik ben geïnteresseerd

Of het nu gaat om kopen, huren of samenwerken, wij komen bij u terug met de oplossing die het best bij u past.

Vind al ons nieuws in verband met uw sector.

Artikelen geschreven door ons team, om u te informeren over de onderwerpen die u interesseren.
Wilt u dit nieuws als eerste ontvangen? Aarzel dan niet om u in te schrijven op onze nieuwsbrief..